Tipuri de pătuturi

Patuț copii 9 în 1, evolutiv, din lemn alb ce poate fi folosit pană la 12 ani

Pătuțul evolutiv BebeSleep 9 în 1 este un produs rafinat și simplu de folosit. Este singurul pătuț de care aveți nevoie pentru copilul dumneavoastră până la vârsta de 12 ani. Desigur pătuțul poate fi folosit și după acea vârstă ca birou sau orice altceva aveți dumneavoastră nevoie. 

Pătuțul este multifuncțional și “crește” o data cu bebelușul. Mai multe detalii în videoclipul de mai jos:


https://www.youtube.com/embed/whO2_zWDs2wAtunci când bebelușul este foarte mic poate fi folosit ca pătuț și masă de înfășat. Dispune de asemenea de un spațiu de depozitare generos.Apoi poate fi transformat într-un pătuț co sleeper sau co sleeping care se atașează la patul părinților. In funcție de greutatea bebelușului și de înălțimea patului părinților se poate regla pe 2 trepte de înălțime.

Următorul pas firesc în evoluția copilului dumneavoastră este un pătuț închis. Roțile îl fac ușor de mutat atunci când faceți curățenie sau doar doriți să îl mutați în altă cameră.Atunci când copilul se ridică în genunchi sau in picioare tăblia patului se poate muta mai jos transformându-se într-un patuț mai mare și mai sigur.Când tăblia patului se mută in poziția cea mai de jos aveți un loc de joaca perfect. Aici copilul se poate juca liniștit și în siguranță.Ultima transformare ca și pătuț se poate folosi pană la vârsta de 11-12 ani. Este un pat destul de mare și foarte confortabil.

Dacă tăblia este mutată pe poziția cea mai înaltă se transformă într-o masă care poate fi folosită fără limită de vârstă.Ca și măsuță cu 2 scaune sunt mai multe variante de asamblare în funcție de înălțimile alese pentru masă și pentru cele 2 scaune. Atunci când copilul sau copiii cresc tăblia scaunelor se mută mai jos iar nivelul mesei se ridică.Pătuțul cuprinde:

  • toate elementele necesare pentru a monta modelele prezentate mai sus
  • salteaua alcătuită din 3 piese
  • 8 roți cu sistem de blocare individual pentru o mai bună stabilitate
  • șuruburile necesare montării și o cheie standard

Sunt necesare 2 persoane pentru montarea pătuțului. Este indicat să apelați la un profesionist pentru asamblare.

  

Este pătuțul perfect indiferent dacă locuiți la casă sau la apartament, vă place lemnul și doriți să aveți totul într-un singur produs.

Dacă doriți un pătuț co sleeper mai modern și ușor de asamblat citiți articolele de mai jos:

Singurul model de pătuț care se desface într-o secundă și se împachetează in 5 secunde


Pat Bebe Baldachin cu 2 nivele si spațiu de depozitare – Co-Sleeping 0-12 luni

Pat Bebe cu 5 trepte de inălțime, spatiu de joacă si plasă împotriva insectelor – Co-Sleeping 0-36 luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *